Oranjestraat 75, 6812 CM Arnhem
026 443 39 03
Winkel@wijnkoperijrobpeters.nl

Bijzondere
Dranken
&
Cadeau tips

Het is en blijft lastig om een goed cadeau te vinden voor verjaardagen, jubilea, geslaagden etc. Gelukkig valt een mooie wijn of lekker biertje altijd goed in de smaak. Verpakt in een houten kistje geeft het een luxe uitstraling. Naast deze dranken verkoop ik ook nog bijzondere producten zoals Collectors Edition Gouden Carolus 2017, James Bond champagne, Wild Tiger rum (tijgerprint) en mooie bier en wijnglazen.

Om een paar producten naar voren te laten komen heb ik een lijst gemaakt van mijn favorieten dranken op dit moment. Misschien kent u ze al, of zijn het leuke tips om zelf eens uit te proberen.

Brouwerij ’t Anker, Mechelen                    
Gouden Carolus Cuvée v/d keizer 75 cL
Gouden Carolus Cuvée v/d keizer whisky infused 33 / 75 cL

“Dit zijn rijke bieren om op te leggen en te drinken bij een speciaal moment, of wanneer je er uiteraard zin in hebt. Het trekt bij mij extra de aandacht omdat het mijn naam draagt (Carolus). De whisky infused variant is vernieuwend en uniek, leuk om te proberen of cadeau te geven.”

Brouwerij Nevel, Nijmegen                         
 Aard, Alm, Bries, Dauw, Erve, Gloed, Gulzig, Loof, Meander, Minne, Noest, Purper, Rust, Vlijt, Waan, Weder, Weide 37,5 / 75cL

“Dit zijn bieren voor aan tafel die gecombineerd kunnen worden met eten. Bij het bezoeken van de brouwerij kreeg ik een Bries voorgeschoteld met Hollandse brie en Remeker kaas en een Purper met gekarameliseerde peer. Dit zorgde voor goede smaakcombinaties. Het zorgt hierdoor voor een nieuwe kijk op bier dat niet alleen met zoutjes gecombineerd hoeft te worden.”